Laster

FAT Pedalsett

Pedalgarasjen v/Thore André Simonsen

Lang erfaring i å montere universale pedalsett i de aller fleste personbiler beregnet for opplæring og førerprøver.

Telefon: 900 30 901

Vi har flere års erfaring og er sertifisert for å montere pedalsett til din kjøreskolebil. Vi ordner alt og våre produkter er godkjente for det norske markedet. Vi tar alle utfordringer, ingen problemer for store. Rask leveringstid.

Vi er kjent med de fleste biltyper hvor det monteres pedalsett idag, men fordi det er mange typer kjøretøy og innfesting ikke er lik kan det være at vi må ha et raskt overblikk før vi kan gi endelig pris.

  • Våre pedalsett er utviklet fra 70 tallet og er de beste og mest robuste på markedet.
  • Ingen vedlikehold er nødvendig
  • Gratis etterkontroll hvis ønskelig

 

FAT pedalsett produseres i Nederland og er verdens nest mest solgte pedalsett til skolebiler. De er konstruert med et universalt pedalsett hvor du kan velge mellom en, to eller tre pedaler. Det brukes wiretrekk med solide wirer og gode trinseføringer.

Det har vært en kontinuerlig utvikling av produktet siden oppstart i 1976. Pedalene er følsomme og presise. De plasseres i en posisjon som er tilsvarende det en har på førerplass. Dette gir deg som bruker trygghet og brukervennlighet, da pedalene får en naturlig plassering. Universalsettet gir deg muligheten til å flytte settet fra bil til bil. På denne måten reduseres kostnadene ved bilbytte. Det kan være at du trenger et nytt sett wirer, avhengig av om lengden fra den forrige bilen passer i den nye.

Da det benyttes wirer, er settet svært fleksibelt i biler som det vanligvis ikke kan monteres pedalsett i.
Settet kan monteres i de aller fleste bilmodeller, også lastebil og buss.

Normalt sitter vi med pedalsettene på lager i Norge. Dette sikrer deg som kunde en kort leveringstid.

Vi monterer også påbudt pedallys.

Log In is required for submitting new question.